Over ons

Tinberdog, de favoriete webwinkel van hondenbezitters

Ben je op zoek naar de beste producten voor je trouwe viervoeter? Dan ben je bij Tinberdog aan het juiste adres. Tinberdog is de webwinkel met meer dan 2500 producten en accessoires voor alle soorten en maten honden. Of je nu een pup, een senior of een speciaal ras hebt, bij Tinberdog vind je alles wat je nodig hebt om je hond gelukkig en gezond te houden.

Tinberdog heeft een ruim assortiment aan voeding, snacks, speelgoed, verzorging, supplementen, vlooien en teken bestrijding, eet- en drinkbakken, kussens en vervoer. Je kunt eenvoudig online bestellen en profiteren van gratis bezorging vanaf €49,- in Nederland en België. Bovendien kun je met Tinberdog Plus 15% extra korting krijgen op al je bestellingen gedurende een periode van 12 maanden.

Tinberdog is niet zomaar een webshop voor honden. Het is een webshop voor hondenliefhebbers, die alleen het beste willen voor hun maatje. Tinberdog verkoopt alleen producten van hoge kwaliteit, die getest zijn op veiligheid en duurzaamheid. Tinberdog heeft ook een blog waar je tips en adviezen kunt vinden over alles wat met honden te maken heeft. Van opvoeding tot gezondheid, van rassen tot reizen.

Tinberdog is meer dan een webshop. Het is een community van hondenliefhebbers, die hun passie en ervaringen met elkaar delen. Je kunt Tinberdog volgen op social media, waar je leuke foto’s en video’s kunt zien van andere klanten en hun honden. Je kunt ook meedoen aan winacties en kortingscodes ontvangen. Tinberdog staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met je bestelling.

Over Tinberdog

De Tinberdog webshop maakt deel uit van een netwerk van marktplaatsen, welke sinds 2006 online zijn op de Nederlandse en Belgische markt. Op Instagram is Tinberdog actief met 18,6k volgers.

Tinberdog is geregistreerd in 2020 en wordt gehost vanuit de EU bij het van oorsprong Duitse IONOS – Zie pagina Colofon voor meer informatie over de bedrijven en diensten waarmee Tinberdog samenwerkt. Tinberdog bestaat verder uit 2 marktplaatsen, marktplaats.tinberdog.nl en marketplace.tinberdog.com waar dienstverleners actief in de Honden community, hun diensten kunnen adverteren. Over de BV/Holding leest u hier.

Het grootste deel van de wereld bezit huisdieren; honden staan bovenaan.

Honden brengen ons in een beter humeur, dragen bij tot gezond gedrag, helpen ons herstellen van ziekte en houden ons veilig. Bij alles wat onze honden voor ons doen, is het belangrijk dat we goed voor onze viervoeters zorgen. Tinberdog biedt toegang tot een netwerk, dat helemaal in het teken staat van honden! Tinberdog is de webshop voor honden die je niet wilt missen.

Bestel vandaag nog en ontdek zelf waarom Tinberdog de favoriete webshop is van duizenden hondenbezitters in Nederland, België en daarbuiten. Je hond zal je dankbaar zijn!

Tinberdog – Alles voor uw Hond op één plek.

Logistiek en opslag
De Leemkoele 2,
7468 DM Enter, Nederland

Charles Darwinstraat 13,
7825 AB Emmen, Nederland

Tinber Network EU, SL – (BV/Holding)
La Reserva de Alcuzcuz, P3
29679 Benahavis (Málaga) SPAIN
CIF/VAT: ESB93609725

© Copyright TinberDog.com 2023 All rights reserved.