Bedrijfsponsorpagina

The online dog community. Sponsor programma 2021 – 2022

Over.

Tinberdog.com is het resultaat van meer dan 15 jaar ervaring in de Europese online markt. In 2006 zijn we gestart met ons eerste webportaal voor de Nederlandstalige gemeenschap in Spanje, SpanjeMarktplaats.nl. Met de combinatie van de Nederlandse marktplaats met ons populaire Nederlandse forum, bieden wij adverteerders toegang tot een niche markt van ca. 370k Nederlandse en Vlaamse hondenliefhebbers in Spanje, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Scandinavië, en daarbuiten.

Als sponsor van Tinberdog.com brengen wij uw bedrijf of dienst onder de aandacht van een grote doelgroep voor minder marketingkosten!

Het totale bereik van ons netwerk over de laatste 5 maanden van 2021 bedraagt, 1.2 miljoen bezoekers en wij groeien snel!

 

Voor promoties, zie Instagram/tinberdog

Om Tinberdog.com gratis te houden voor hondenliefhebbers, bieden wij dienstverleners en bedrijven sponsorpakketten aan voor 3, 6 o 12 maanden.

 

Tinberdog sponsor pakket omvat de volgende diensten.

1.Sponsor publiciteit pagina op Tinberdog.com/Blog (in het Engels en Nederlands). Video, actie buttons, etc. Content dient te worden aangeleverd door de Sponsor.

2.Bedrijf/product of, en service publiciteit op Tinberdog.com

3.Bedrijf/product of, en service op Tinberdog.com/Forum

4.Bedrijf/product of, en service op SpanjeMarktplaats.nl

5.Bedrijf/product of, en dienst gedeeld in ons netwerk van web portals, Blog en forums met een totaal bereik van 1,2 miljoen bezoekers Sept. 2021 – Zie Netwerk

Tinberdog.com richt zich op de volgende markten. Spanje, UK, Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, USA en Canada.

 

Meer informatie nodig over de sponsor pakketten die wij bedrijven hebben te bieden?
Neem contact met ons op.

Contact Tinberdog

https://www.tinberdog.com/contact

Thank you!

#marketplaces #marktplaatsen #Marktplätze #mercadonline #mercadosonline #network #community #Tindog.org

 

SPAINMARKETPLACE 2017, SL holding – 29679 Urb. La Reserva de Alcuzcuz, P3 – Benahavis (Málaga) CIF: B93609725 – Registro mercantil Málaga 943, 28/03/2018