honden portret
Diensten voor honden Uitgelicht Winkels en goederen

Honden portret

Dé tip voor de hondenliefhebber: een uniek hondenportret

Je bent dol op je trouwe, harige viervoeter en wij begrijpen waarom. Het hebben van een hond verrijkt je leven enorm. Uit onderzoek van het Baker Medical Research Institute in Melbourne is gebleken dat huisdiereigenaren een lagere bloeddruk, betere bloedwaarden en een lager cholesterol hebben. Dit kan te maken hebben met de vrolijkheid die een dier je geeft, maar ook met het feit dat een hond elke dag uitgelaten moet worden. Je krijgt als hondeneigenaar dus standaard frisse lucht en beweging. Heb jij zelf een hond of ken je iemand met een hond en zoek je een leuk en toepasselijk cadeautje? Wij hebben een hele leuke tip voor je!

honden portretten

Honden portretten

Ben jij apetrots op je hond? Waarom laat je dan geen gepersonaliseerde honden portret van je huisdier maken bij The Stylish Pet Shop? Zo kun je jouw hond als statement piece terug laten komen in je interieur. Een gepersonaliseerd portret is natuurlijk superleuk boven jouw hond zijn of haar eigen plekje, maar waar dan ook in het interieur kan het een mooie en persoonlijke toevoeging zijn ter decoratie. Een huisdier portret is ook erg leuk om cadeau te doen als je iemand écht wilt verrassen met een origineel cadeau.

Bestel jouw eigen huisdier portret

Het bestellen gaat in een aantal hele eenvoudige stappen. Je kiest de gewenste grootte van de lijst, je upload de allermooiste foto van je hond en de ontwerpers van The Stylish Pet Shop doen de rest. Het resultaat – een supergave cartoonachtige illustratie van jouw huisdier. Goed om te weten is dat je het portret altijd eerst ter goedkeuring te zien krijgt en er eventueel nog iets aan kunt laten wijzigen zodat je 100% tevreden bent. Let op: The Stylish Pet Shop levert alleen binnen Nederland en België.

 

10% korting op je bestelling

Wil je jouw portret met korting bestellen? Gebruik code TINBERDOG10 bij checkout of gebruik de volgende link om de korting automatisch toe te passen: https://thestylishpetshop.nl/discount/TINBERDOG10.